L’Ajuntament solsoní explica a alumnes de cicles formatius com buscar feina des de la ciutat

Participen a les sessions informatives prop d’una trentena de joves dels cicles formatius d’Administració i finances i de Comerç d’Arrels II

El Dispositiu d’Inserció Sociolaboral (DIS) de l’Ajuntament de Solsona ofereix sessions informatives a alumnes de cicles formatius per exposar-los les claus per a la recerca de feina des de Solsona. A la primera sessió, que s’ha dut a terme aquest matí, hi han assistit una desena d’estudiants del darrer curs del cicle formatiu d’Administració i finances de l’Escola Arrels Secundària i a la segona, dimecres vinent, és previst que hi participin prop d’una vintena d’alumnes del cicle de Comerç del mateix centre.

Aquestes dues sessions, organitzades a petició de l’Escola Arrels Secundària, tenen l’objectiu de proporcionar als joves recursos útils per trobar feina quan finalitzin el cicle formatiu. La coach del DIS, Alba Simon, explica als assistents nocions bàsiques per elaborar el currículum i recursos en línia per buscar feina, entre els quals hi ha les borses de treball i altres plataformes del Servei d’Ocupació de Catalunya i d’empreses de treball temporal que operen al territori.

Sessió_informativa_ArrelsII_des'14Les xerrades sobre la recerca de feina des de Solsona adreçades a l’alumnat de l’Escola Arrels s’imparteixen a l’edifici del Seminari del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya. Són una activitat subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc del projecte Treball als barris, amb el cofinançament del Fons Social Europeu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s