Augmenten els premis del Concurs del Carnaval de Solsona a Instagram

Es podrà participar a la convocatòria del 7 al 22 de febrer amb les dues etiquetes #carnavalsolsona2015 i #solsonaturisme

Tenint en compte la creixent popularitat de l’aplicació més coneguda per a mòbils basada en la fotografia i el seu ús massiu en tot esdeveniment festiu, la regidoria de Turisme i l’Associació de Festes del Carnaval de Solsona convoquen el segon Concurs del Carnaval de Solsona a Instagram, al qual es podrà participar entre el 7 i el 22 de febrer. Enguany augmenta el premi del guanyador, que consistirà en un lot de productes valorat en 100 euros, i s’obsequiarà els quatre finalistes amb un lot valorat en 14 euros cadascun.

CONCURS_INSTAGRAM_2015_XUT

L’objectiu d’aquesta iniciativa és potenciar la difusió de la festa solsonina a les xarxes socials i captar nous públics aficionats a l’Instagram. Per participar-hi cal ser major de 16 anys i fer-se seguidor del perfil oficial de la regidoria de Turisme de l’Ajuntament solsoní a Instragram, que és @solsonaturisme. Cada concursant podrà penjar-hi tantes fotos com desitgi de l’edició del Carnaval d’aquest any sempre que s’etiquetin amb el doble hashtag #carnavalsolsona2015 i #solsonaturisme. També es podrà utilitzar qualsevol filtre de l’aplicació.

Durant la primera setmana de març el jurat escollirà cinc fotografies finalistes en funció del seu valor artístic, identificatiu i genuí de la festa. La imatge guanyadora entre les finalistes serà la que acumuli més vots (o likes) abans del dia 15 de març. L’any passat van prendre part en la primera edició del concurs un total de 870 fotos, entre les quals es va imposar una imatge dels dos xuts d’esquena de la solsonina Laia Camps.

L’autor de la primera foto seleccionada s’endurà un lot de productes de marxandatge de Solsona i del Carnaval consistent en un joc Memory, dues samarretes de la ciutat, una navalla, un clauer, un adhesiu, un peluix del gegant boig, un llibre de la història del carnestoltes solsoní, un conte basat en la festa i dues entrades per veure el Pou de Gel. Les altres quatre fotos finalistes s’enduran un joc Memory, una entrada al Pou de Gel, un adhesiu de Solsona i un pin del Carnaval.

Les bases completes del concurs es poden descarregar dels webs de l’Ajuntament de Solsona, el Carnaval de Solsona i Solsona Turisme.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s