Solsona treu a concurs la direcció de la nova biblioteca i la plaça d’encarregat de la Sala Polivalent

Els aspirants tenen temps fins a l’11 de març per presentar-se a ambdues convocatòries

Amb vista a la posada en funcionament de la nova biblioteca comarcal Carles Morató de Solsona els pròxims mesos, l’Ajuntament ha convocat el concurs lliure per contractar un bibliotecari que n’ocupi la direcció. La voluntat és que s’incorpori a la primavera, tan aviat com es resolgui el concurs de selecció. Paral·lelament, el consistori anuncia un altre concurs per contractar una persona encarregada de la Sala Polivalent que, puntualment, haurà de gestionar altres equipaments culturals.

Biblioteca_interior_set'14_1

La plaça de director de la biblioteca, que serà de jornada completa, tindrà les funcions de gestionar l’equipament; establir els plans d’acció per desenvolupar; gestionar els recursos econòmics assignats; planificar i supervisar l’activitat de la biblioteca, avaluar-ne els serveis i establir la política de la col·lecció, entre d’altres. Les persones aspirants han de tenir la diplomatura universitària en Biblioteconomia i Documentació.

La fase amb una puntuació més elevada en el procés selectiu serà la presentació i defensa de la memòria, que inclou un pla d’acció de la biblioteca per a l’exercici en curs. Aquest document ha de tenir una extensió màxima de 25 pàgines i ha de recollir una diagnosi de l’equipament, els objectius que es volen assolir i les actuacions previstes per al desenvolupament i l’aplicació del projecte de biblioteca. La informació que es posa a disposició dels aspirants per preparar el pla d’acció es pot descarregar del web municipal, a l’apartat d’ofertes laborals.

Quant a la convocatòria de concurs lliure per contractar un encarregat de la Sala Polivalent, es tracta de cobrir una plaça vacant amb un 70 per cent de la jornada laboral i una distribució de les hores setmanals en funció del calendari d’activitats. Les seves tasques es concentraran principalment a la Sala Polivalent, tot i que puntualment també es duran a terme en altres equipaments culturals municipals. Les seves funcions seran de consergeria i d’assistència tècnica als actes que es programin en aquests espais. En aquest cas es requereix disposar del títol de Batxillerat Superior, FP II o una titulació equivalent.

Les persones interessades en aquestes dues ofertes de feina tenen temps fins a l’11 de març per presentar la sol·licitud i tota la documentació a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de Solsona. A través de l’apartat d’ofertes laborals del web municipal hi ha les bases reguladores dels concursos i els models de sol·licitud d’admissió als processos selectius.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s