Solsona aproxima als joves i les famílies les opcions disponibles per parlar anglès

Es programa una sessió informativa dissabte a les dotze del migdia a l’auditori de la Sala Polivalent

Vull_parlar_anglès_abril'15
L’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona i Empresaris per al Solsonès, a través del seu programa Complimus, organitzen dissabte una sessió informativa que porta per títol “Vull parlar anglès, què puc fer?”. Es durà a terme de dotze a dos quarts de dues del migdia a l’auditori de la Sala Polivalent. S’adreça a joves i famílies que tinguin interès a conèixer les alternatives i els recursos que hi ha a la ciutat per aprendre la llengua a banda dels que ofereixen els centres educatius de primària i secundària.

Cursos, estades a l’estranger, colònies, acollida d’au pairs o estudiants i converses amb voluntaris anglesos són algunes de les fórmules que permeten aprofundir en el coneixement de la llengua anglesa. Ho explicaran als assistents les cinc escoles d’idiomes de la ciutat, ciutadans a títol particular que han viscut alguna d’aquestes experiències i anglesos nadius que viuen a la comarca. També hi col•labora el Consell Comarcal del Solsonès a través de l’àrea de Joventut.

El projecte Complimus, impulsat per Empresaris per al Solsonès, i l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona comparteixen l’objectiu comú de realitzar accions pedagògiques per fomentar les competències lingüístiques de la població. Les persones assistents a la convocatòria d’aquest dissabte, per a al qual no es requereix inscripció prèvia, rebran posteriorment la recopilació de la informació exposada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s