Es convoquen prop d’una vintena de places de treball temporal per a les piscines municipals de Solsona

El termini d’admissió de sol·licituds per participar en el procés selectiu es tancarà l’11 de maig

L’Ajuntament de Solsona ha obert quatre convocatòries de concurs lliure per a la contractació de prop d’una vintena de llocs de treball temporals per a la pròxima temporada de bany a les piscines municipals. Concretament, es treuen a concurs una plaça de coordinador de les activitats multiesportives; cinc socorristes aquàtics; dos taquillers i diversos monitors, el nombre dels quals es preveu que sigui igual o superior a 10, si bé dependrà del volum de nens que s’inscriguin a les activitats i els cursets de natació. En tots els casos la contractació laboral serà d’entre el 25 i el 29 de juny a final d’agost.

Piscines municipals_estiu'13

Les persones aspirants a aquests llocs de treball poden descarregar-se les bases completes de les convocatòries i els formularis que han d’omplir per cursar la sol·licitud d’admissió als processos selectius a través del web municipal (www.ajsolsona.cat, subapartat d’ofertes laborals dins la pestanya “L’Ajuntament”: http://www.ajsolsona.cat/ca/l-ajuntament/ofertes-laborals/convocatories-piscines-municipals-estiu-2015). Tenen temps fins a l’11 de maig per presentar la documentació a l’OAC del consistori.

La persona que ocupi la plaça de coordinador haurà de dissenyar i implantar el programa d’activitats esportives; integrar-se dins la plantilla de monitors per al desenvolupament d’aquesta oferta; redactar els informes d’incidències setmanals; presentar una memòria d’activitats a final de temporada i coordinar els monitors, entre d’altres. Per optar-hi cal disposar de la titulació de tècnic superior en animació d’activitats físiques i esportives o equivalent. El seu horari serà els matins de dilluns a divendres.

Els monitors treballaran 21 hores setmanals de dilluns a divendres i la durada del contracte també dependrà del nombre d’inscripcions a les activitats multiesportives. En aquest cas les persones aspirants han de tenir el graduat en educació secundària obligatòria o equivalent i es valorarà l’experiència professional com a monitor de piscina, de lleure i/o esportiu, així com la formació relacionada d’àmbit educatiu o esportiu.

Les cinc persones que ocupin les places de socorrista tindran un horari de dilluns a diumenge en funció dels torns establerts. Els candidats han de tenir el títol de socorrista aquàtic, a més del d’ESO, EGB o qualsevol altre equivalent.

Finalment, els taquillers treballaran de dilluns a diumenge segons els torns establerts. Quant a formació també se’ls demana el títol de graduat en educació secundària obligatòria o equivalent i es valorarà l’experiència professional en tasques administratives o de recepcionista.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s