Solsona fa una crida als alumnes de secundària per crear el Club de Lectura Juvenil

Víctor Pérez dinamitzarà les sessions, que seran quinzenals de desembre a maig

• Les inscripcions són obertes a la Biblioteca Carles Morató fins al divendres 20 d’aquest mes
• Els llibres els facilitaran les instal·lacions municipals en préstec
Club_de_Lectura_Juvenil_nov'15Sota el lema Enganxa’t a la lectura, la regidoria d’Educació de Solsona, a través del Pla Educatiu d’Entorn, engega el Club de Lectura Juvenil, adreçat a l’alumnat de secundària. Es trobarà els dimarts cada quinze dies de dos quarts de sis i durant una hora de desembre a maig a la Biblioteca Carles Morató. Hi col·labora aquest equipament municipal.

El professor i rapsode Víctor Pérez serà l’encarregat de dinamitzar aquesta activitat, que és gratuïta. La primera obra que es llegirà la novel·la Els escarxofats (La Campana), de l’italià Michele Serra. Explica la història de la complicada relació d’un pare i el seu fill adolescent. Tots els llibres els facilitarà la biblioteca en préstec.

El Club de Lectura Juvenil consistirà a compartir lectures, opinar sobre el que s’ha llegit i debatre sobre temes que s’hi tracten, així com pensar mentre es llegeix. Aquesta activitat respon a la voluntat del Pla Educatiu d’Entorn de fomentar la lectura entre els alumnes de secundària, promocionar l’èxit educatiu fora de l’horari i l’entorn lectius i vincular-hi diferents agents socials. Les inscripcions són obertes fins al divendres 20 d’aquest mes a la Biblioteca Carles Morató per correu electrònic a biblioteca.solsona@gencat.cat.

Coberta_Els-Escarxofats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s