La biblioteca solsonina habilita una sala d’estudi per les vacances de Nadal

El saló de les Homilies d’Organyà s’obrirà del 22 de desembre al 9 de gener, excepte uns dies puntuals

VERT_COLOR
Per les vacances de Nadal la Biblioteca Carles Morató de Solsona habilitarà el saló de les Homilies d’Organyà com a sala d’estudis. Serà a partir de dimarts vinent, dia 22, i fins al dissabte 9 de gener, de dilluns a divendres els matins de nou a una i les tardes de quatre a vuit, i els dissabtes, de deu a dos quarts de dues. Els serveis de la biblioteca funcionaran en el seu horari habitual, excepte els dies 24 i 31 de desembre i la tarda del 5 de gener, en què les instal•lacions, inclosa la sala d’estudi, romandran tancades.

D’aquesta manera es vol oferir als estudiants horaris especials en èpoques d’exàmens. Igualment, aquesta iniciativa de la Biblioteca Carles Morató respon a la demanda formulada a l’estiu per Joventut Solsonina per proporcionar a l’alumnat solsoní un espai per estudiar.

“Malgrat que el primer intent que es va fer a final d’agost no va tenir èxit”, segons constata la directora de l’equipament, Ester Barniol, “cal fer l’esforç d’oferir aquest servei municipal aprofitant les instal•lacions”. Tot l’horari quedarà cobert amb personal propi.

Sala infrautilitzada abans dels exàmens de setembre

Davant la petició de les associacions juvenils Arran i Joventut Solsonina, entre final d’agost i primers de setembre es va obrir la mateixa sala d’estudi durant deu dies per a la preparació d’exàmens. La majoria de dies hi va acudir una única persona i alguns altres ningú. En aquest sentit, “l’ús que se’n va fer no va justificar les despeses associades a l’obertura de l’espai”, admet Barniol.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s