Aquest dissabte s’obre el 3r Concurs del Carnaval de Solsona a Instagram

Es podrà participar a la convocatòria fins al 15 de febrer amb les dues etiquetes #carnavalsolsona2016 i #solsonaturisme

Com és lògic, cada any que passa hi ha més fotos del Carnaval de Solsona circulant per les xarxes socials. Per aprofitar l’auge d’aquests canals a l’hora de promocionar la festa, la regidoria de Turisme i l’Associació de Festes del Carnaval convoquen el tercer Concurs del Carnaval de Solsona a Instagram, que s’obre aquest dissabte, dia 30, coincidint amb els primers actes previs, fins al 15 de febrer. Les bases es mantenen iguals que l’any passat.

La persona guanyadora s’endurà un lot de productes de marxandatge de Solsona i del Carnaval valorat en 100 euros, i els altres quatre finalistes rebran una entrada al Pou de Gel, un adhesiu de la ciutat i un pin dels gegants de la festa. Hi pot participar tothom major de 16 anys. Els requisits són que els autors es facin seguidors del compte a Instagram de la regidoria de Turisme (@solsonaturisme), que les fotos corresponguin a l’edició d’enguany i que les imatges publicades portin les etiquetes #carnavalsolsona2016 i #solsonaturisme –en cas que només se n’utilitzi una, la foto no es considerarà vàlida.

CARNAVAL_3rConcursInstagram16_mòbil.JPG

Veredicte popular

Durant la tercera setmana de febrer, el jurat escollirà les imatges finalistes en funció del seu valor artístic, identificatiu i genuí del Carnaval. El jurat el formaran dues persones de l’Associació de Festes, un dissenyador gràfic, un periodista i un tècnic en turisme. El veredicte final el determinaran, però, els usuaris d’Instagram a partir dels seus vots a les cinc fotos finalistes fins al 29 de febrer.

Les bases completes del concurs es podran descarregar els pròxims dies dels webs del Carnaval de Solsona, Solsona Turisme i l’Ajuntament de Solsona. El 2014 va guanyar la primera edició la solsonina Laia Camps i l’any passat, Sergi Torrabadella (@ssaposee).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s