Solsona acollirà per primera vegada exàmens d’anglès de Cambridge per a joves si hi ha demanda

El termini per apuntar-s’hi es tanca dimarts que ve, dia 12

La regidoria d’Educació de Solsona i l’àrea d’Ensenyament del Consell Comarcal del Solsonès han impulsat la realització d’exàmens d’anglès oficials de la Universitat de Cambridge a la ciutat. La sessió oberta per a les proves KET i PET està programada per al 21 de maig. Amb tot, cal que hi hagi un mínim de 20 persones inscrites entre els dos exàmens.

Les inscripcions es tancaran dimarts vinent, dia 12. Els centres educatius i les acadèmies d’idiomes de Solsona estan recollint la petició d’inscripció als seus alumnes. De totes maneres, qui tingui dubtes sobre aquest procediment pot contactar amb l’Ajuntament, per telèfon al 973480050 (extensió 134), o bé amb el Consell Comarcal, al 973482003.

El Key English Test (KET) és el primer examen de Cambridge en anglès i correspon al nivell bàsic (A2). La prova s’adreça a l’alumnat de 1r i 2n d’ESO. D’altra banda, el Preliminary English Test (PET) és un examen de nivell mitjà baix (B1) per joves a partir de 3r d’ESO.

Els exàmens de la Universitat de Cambridge són dels més prestigiosos i estan internacionalment reconeguts. Per aquest motiu les institucions locals solsonines han fet les gestions necessàries perquè la capital comarcal pugui acollir aquestes proves i, així, fomentar l’aprenentatge de la llengua anglesa entre els joves.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s