Oberta la convocatòria d’ajuts per a estudiants universitaris

El termini de presentació de sol·licituds és d’un mes a partir del 2 d’abril

L’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i Recerca (AGAUR) de la Generalitat ha aprovat les bases reguladores i ha obert la convocatòria d’ajuts per a estudiants universitaris de les comarques de l’Alt Pirineu, la Vall d’Aran i el Solsonès. L’objectiu d’aquestes beques és subvencionar el desplaçament i l’allotjament dels universitaris amb la residència familiar a una d’aquestes comarques matriculats en alguna universitat de Catalunya en el curs acadèmic actual.

L’assignació pressupostària destinada a la convocatòria d’enguany és de 392.000 euros i l’import màxim de l’ajut per beneficiari, 2.000 euros. Els estudis que s’hi poden acollir són els presencials encaminats a l’obtenció d’un títol oficial de grau, llicenciatura, enginyeria, arquitectura, diplomatura, magisteri, enginyeria tècnica o arquitectura tècnica. Entre els requisits també hi ha el d’haver superat el 80 per cent dels crèdits matriculats en el curs anterior o l’últim curs dels estudis de branques de coneixement d’arts i humanitats, ciències, ciències de la salut i ciències socials i jurídiques, o bé el 60 per cent en el cas dels estudis de coneixement d’enginyeria i arquitectura.

Consulteu les bases completes d’aquests ajuts aquí. El termini de presentació de sol·licituds es tancarà en un mes a partir del 2 d’abril. Cal fer-ho electrònicament a través d’aquest enllaç: http://web.gencat.cat/ca/tramits.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s