Convocatòria oberta per a la contractació temporal de 18 joves del Solsonès i Cardona a través de Garantia Juvenil

És una oferta adreçada a persones amb titulació universitària, graus de formació professional de grau mitjà o superior o un certificat de professionalitat

El Consell Comarcal del Solsonès, l’Agència de Desenvolupament Local de Cardona i Solsona, l’ARCA i l’Arada han sol·licitat acollir-se a una convocatòria de subvencions per contractar durant sis mesos a jornada completa 18 joves amb titulació universitària, cicles de formació professional de grau mitjà o superior o un certificat de professionalitat. Es vol fer a través de la línia de subvencions destinada a incentivar la contractació en pràctiques de joves beneficiaris del programa de Garantia Juvenil a Catalunya.

Aquesta oferta de feina, però, està íntegrament supeditada a l’atorgament de la subvenció per part del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). Les persones destinatàries han de reunir tres requisits: ser beneficiàries del Sistema nacional de Garantia Juvenil, estar inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO) al servei públic de Catalunya (SOC) i acreditar la formació requerida (títol universitari, CFGM o CFGS o certificat de professionalitat).

Preferiblement, se seleccionaran perfils amb formacions relacionades amb:

  • l’àmbit de les Ciències Socials i l’Educació

  • l’àmbit de les Ciències Naturals relacionades amb el medi ambient

  • l’àmbit informàtic i es Noves Tecnologies

  • l’àmbit de la comunicació i el disseny gràfic

Els joves del Solsonès i Cardona interessats en aquesta convocatòria es poden inscriure al registre de Garantia Juvenil a les dependències del Consell Comarcal del Solsonès de dilluns a divendres de 8 a 15 h, demanant per la tècnica impulsora del programa, Carme Fernández.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s