L’Ajuntament solsoní ofereix cinc llocs de treball temporals per a joves

El termini de presentació de sol•licituds es tancarà el 7 de novembre

 
L’Ajuntament de Solsona obre la convocatòria per a la contractació temporal de dos tècnics de suport a projectes de turisme i tres de suport a projectes de promoció econòmica. És una oferta adreçada a persones d’entre 16 i 29 anys beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil de Catalunya. El termini de presentació de sol•licituds es tancarà el dilluns 7 de novembre a l’Oficina d’Atenció Ciutadana municipal.

Són contractes en pràctiques a temps complet amb una durada de sis mesos, des del proper 15 de novembre fins al 14 de maig de l’any que ve amb un sou brut d’uns 1.300 euros mensuals. Per poder-hi accedir els joves han d’estar inscrits com a demandants d’ocupació no ocupats (DONO) i ser beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya. És una acció subvencionada pel Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil.

Per a les dues places de tècnic de suport a projectes de turisme es requereix disposar del títol universitari en Ciències de la Terra i del medi ambient, Biologia o similar; o bé formació professional de grau superior de recursos naturals i paisatgístics, jardineria i urbanisme, o de grau mitjà o un certificat de professionalitat.

Quant a les tres places de tècnic de suport a projectes de promoció econòmica, cal tenir el títol universitari de mestre, Ciències de l’Educació o Ciències Socials, Ciències de la Comunicació i la Informació, Geografia, Humanitats, Ciències Polítiques, ADE o Dret, entre d’altres; o bé formació professional de grau superior en disseny gràfic, o de grau mitjà o un certificat de professionalitat.

A través de l’apartat d’ofertes laborals del web municipal (http://www.ajsolsona.cat/ca/l-ajuntament/ofertes-laborals) es poden descarregar en línia tant l’anunci, on es detallen els documents que cal adjuntar per presentar la sol•licitud, com el formulari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s