Una quinzena de joves del Solsonès i Cardona es beneficien dels contractes en pràctiques de Garantia Juvenil

Treballen durant sis mesos al Consell Comarcal, els ajuntaments de Solsona i Cardona, L’Arada i Arca

garantiajuvenil_nov16

Una quinzena de joves d’entre 18 i 29 anys del Solsonès i Cardona està treballant mitjançant contractes en pràctiques durant sis mesos dins el programa Garantia Juvenil a Catalunya. Ho fan a jornada complerta al Consell Comarcal del Solsonès, als ajuntaments de Solsona i Cardona, a L’Arada i a Arca. L’objectiu d’aquesta contractació és facilitar l’accés al món laboral dels joves i donar suport a diverses àrees de l’Administració i a projectes de desenvolupament del territori.

Aquest personal s’ha contractat per al suport a projectes vinculats a la promoció econòmica, el turisme i el medi ambient, així com a tasques relacionades amb Secretaria i Administració i a projectes de rehabilitació d’habitatges del nucli antic, a l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona i al consistori cardoní; a Serveis Socials, Joventut, Turisme i suport informàtic al Consell Comarcal, i a iniciatives de desenvolupament local a L’Arada i Arca.

Els joves contractats eren persones beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, estaven inscrites com a demandants d’ocupació no ocupats (DONO) al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i van acreditar la formació requerida.

IMG_7090.JPG

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s