Formació per treballar en l’atenció al públic

Si tens entre 16 i 29 anys i no treballes ni estudies, aquesta pot ser la teva oportunitat!

Es posa en marxa el programa “Jove, tu decideixes el teu futur”, coordinat pel Consell Comarcal, que combina la formació amb pràctiques professionals d’atenció al públic amb l’objectiu de formar nois i noies en tasques versàtils en establiments turístics. Preveu una remuneració de 150 euros mensuals durant un període de quatre mesos per a tots el participants.

El programa consta de tres fases. La primera consisteix a marcar un full de ruta personalitzat per cada jove amb l’ajuda d’un tutor a fi de definir el seu futur professional o formatiu. En la segona fase es realitza una formació vinculada a l’atenció al públic i, finalment, en la darrera hi ha l’acompanyament a la inserció.

Jove_prog_integrals_maig17

El curs té una durada de 260 hores, repartides entre maig i desembre, i utilitza una metodologia dual, que combina la pràctica amb la formació in situ en empreses del territori. Per participar-hi cal tenir entre 16 i 20 anys i estar inscrit al Registre de Garantia Juvenil. Si t’interessa, informa-te’n al Consell Comarcal del Solsonès, trucant al 973482003 (Roser Armengol, Carme Fernández o Ferran Torres).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s