Convocatòria oberta al Solsonès per a la contractació temporal de joves a través de Garantia Juvenil

És una oferta adreçada a persones amb titulació universitària, graus de formació professional de grau mitjà o superior o un certificat de professionalitat

GarantiaJuvenil_2016

El Consell Comarcal del Solsonès i l’Ajuntament de Solsona sol•licitaran al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) la convocatòria de subvencions per contractar durant sis mesos a jornada completa joves amb titulació universitària, graus de formació professional de grau mitjà o superior o un certificat de professionalitat. Les persones beneficiàries han de tenir menys de 30 anys, estar inscrites al registre de Garantia Juvenil i certificar la formació requerida (títol universitari, CFGM o CFGS o certificat de professionalitat).

Els joves que reuneixin aquest perfil i estiguin interessats en aquest programa es poden inscriure al registre de Garantia Juvenil a les dependències del Consell Comarcal de dilluns a divendres de vuit a tres demanant per la tècnica impulsora del programa, Carme Fernández.

Aquesta línia de subvencions està destinada a incentivar la contractació en pràctiques de joves beneficiaris del programa de Garantia Juvenil a Catalunya i està íntegrament supeditada a l’atorgament de la subvenció per part del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya. Al Solsonès és previst que es puguin arribar a concedir entre dues i vuit places.

L’any passat, els ajuntaments de Solsona i Cardona i el Consell Comarcal van contractar, a través d’aquesta línia de subvencions, 12 joves amb un contracte de pràctiques a jornada completa durant sis mesos i una retribució mensual bruta de 1.400 euros.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s