Solsona acull per primera vegada l’examen oficial d’anglès Advanced

Cal matricular-se a l’Agència de Desenvolupament fins al 27 d’abril

  • El 7 d’abril es realitzarà una prova de nivell gratuïta
  • Enguany es repeteixen les proves per als certificats del KET, PET i First

Aquest any a Solsona acull per primera vegada l’examen oficial d’angès Advanced (CAE), que es correspon amb el nivell C1. Es realitzarà a la ciutat el 2 de juny si hi ha un mínim de vint persones matriculades. El termini per inscriure-s’hi es tancarà el 27 d’abril a l’Agència de Desemvolupamet Local de Solsona i Cardona.

Aquest examen se suma als tres que s’organitzen per tercer any consecutiu, els certificats del KET, el PET i el First, que tindran lloc el 9 de juny. Així mateix, el dissabte 7 d’abril es durà a terme una prova de nivell gratuïta per als possibles examinands d’algun d’aquests certificats o l’Advanced.

El Cambridge English Advanced, impulsat a Solsona per la regidora d’Educaucó, és obert a tota la població, no només a alumnes dels centres educatius. És una avaluació en profunditat de la llengua anglesa i proporciona unes habilitats d’alt nivell per a finalitats acadèmiques com professionals. El certificat que se n’obté és acceptat globalment com a prova d’un alt grau d’acompliment en l’idioma i gaudeix d’un ampli reconeixement internacional per  part d’institucions educatives, empreses i departaments governamentals.

Les persones que estiguin interessades a sotmetre’s a aquest examen a la ciutat i a fer la prova de nivell poden contactar amb l’Agència de Desenvolupament Local per telèfon, al 973481009, o bé per correu electrònic, a info@adlsolcar.cat (a l’atenció de Daniel). El preu de matriculació és de 182,04 euros. Mes endavant s’informarà dels terminis i preus per matricular-se del KET, el PET i el First. D’altra banda, el 29 de juny hi ha programades les proves d’anglès per als més petits, “Starters”, “Movers” i “Flyers”.

És el tercer any que la capital del Solsonès organitza exàmens oficials d’anglès de Cambridge. Una de les prioritats tant de la regidoria d’Educació com del Pla director de la Promoció Econòmica de Solsona és la millora de les competències lingüístiques del conjunt de la població. Arran de la demanda registrada per l’Ajuntament, es va proposar a Cambridge la realització també del CAE a la ciutat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s