Catalunya

A continuació podràs trobar un recull d’entitats d’àmbit català que ofereixen formació diversa, ja sigui de diferents temàtiques o nivells formatius. La llista correspon a les entitats/institucions més representatives de l’àmbit català.

Fes clic sobre el logotip de l’entitat/institució per  accedir a la seva web.

Formació diversa

soc Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC)

Des del SOC s’ofereix un ampli ventall d’oferta formativa. S’ofereixen cursos de formació professional per a l’ocupació que s’adrecen a persones treballadores en situació d’atur. També s’ofereix formació a distància i formació contínua, que va dirigida principalment a treballadors/ores en actiu, tot i que permet també l’accés de treballadors/ores en situació d’atur.

 banner_jovecat_setembre2012

JOVE.CAT

A la web del portal JOVE.CAT podràs trobar orientacions per a escollir futurs estudis i informació diversa sobre formacions de diferents temàtiques (idiomes, estiu, formació on line,…).

ioc_logo Institut Obert de Catalunya (IOC)

L’Institut Obert de Catalunya pretén que tothom pugui accedir a l’educació sense limitacions de l’espai i del temps, amb un model educatiu flexible i adaptable. Ofereix cicles formatius de formació professional, cursos d’idiomes, el curs per a l’obtenció del graduat en educació secundària, el curs d’accés a cicles de grau superior i batxillerat.

uoc-logo-fase3 

Universitat Oberta de Catalunya (UOC)

La missió de la UOC és proporcionar a les persones un aprenentatge durador i oportunitats educatives. L’objectiu és ajudar les persones a cobrir les seves necessitats d’aprenentatge i proporcionar-los un accés complet al coneixement, més enllà i per sobre de la planificació habitual i les restriccions d’espai. Imparteix estudis universitaris, d’idiomes i cursos d’estiu.

Llengua i idiomes

 logo_gencat_eoi

Escoles Oficials d’Idiomes de Catalunya (EOI)

Les escoles oficials d’idiomes (EOI) són centres públics, no universitaris, d’ensenyament d’idiomes moderns, que imparteixen els ensenyaments especialitzats regulats per la LOE. També gestionen les certificacions acadèmiques corresponents a aquests ensenyaments especialitzats. Aquestes certificacions són reconegudes arreu de l’Estat espanyol, són les úniques oficials, i es poden obtenir tant en convocatòria oficial, com en convocatòria lliure.

 voluntariat per la llengua

Voluntariat per la llengua

Voluntariat per la llengua és un programa per practicar català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa.

Universitats d’Estiu

 universitat d'estiu de catalunya

Universitat Catalana d’Estiu (UCE)

La Universitat Catalana d’Estiu, a Prada de Conflent (Catalunya Nord), és la que té més tradició al nostre país. Els seminaris, tallers i cursos que ofereix són multidisciplinaris i amb la qüestió nacional dels Països Catalans com a rerefons ideològic.

 universitat progressita d'estiu de catalunya

Universitat Progressista d’Estiu de Catalunya (UPEC)

Aquesta iniciativa va néixer el 2004 com a espai de trobada, reflexió i estudi dels temes que preocupen els sectors socials progressistes de Catalunya. Aquests cursos d’estiu tracten particularment de qüestions d’actualitat política.

 VIVES

Xarxa Vives d’Universitats

Aquesta xarxa aplega les universitats dels Països Catalans i proposa activitats acadèmiques, lúdiques i d’intercanvi –no només a l’estiu. Molts dels cursos que es fan en aquest espai de cooperació interuniversitària són reconeguts com a crèdits de lliure elecció.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s