Solsonès i comarques veïnes

En aquest apartat podràs trobar-hi formació diversa que promouen entitats i institucions de la comarca del Solsonès i/o comarques veïnes.

 Fes clic sobre el logotip de l’entitat/institució per  accedir a la seva web.

CTFC Centre Tecnològic Forestal de Catalunya
Des del CTFC es realitza formació presencial adreçada a tot el públic, des de cursos de formació per a persones no ocupades i cursos de reciclatge per a persones en actiu, fins a formació especialitzada, a través de jornades, congressos i simposis. També hi podreu trobar l’aula virtual on s’imparteixen determinats cursos.
 empresaris per al Solsonès Empresaris per al Solsonès

Empresaris per al Solsonès, és una organització empresarial de base associativa. Representa el teixit empresarial de la comarca del Solsonès. L’entitat programa xerrades i cursos adreçats als empresaris afiliats i per a tothom que li siguin d’interès.

 leader cat central Consorci per al desenvolupament de la Catalunya Central

El Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central desenvolupa la seva activitat en les comarques de la Segarra, Solsonès, Anoia i Bages. Els eixos prioritaris de treball del Consorci son: serveis a la població, empresa i comerç, valorització del patrimoni cultural i natural, foment de la innovació i noves tecnologies, valorització de les produccions locals i foment del turisme de qualitat. El Consorci realitza periòdicament xerrades i cursos.

 Difusió_Web_2

Servei Connectem de l’Agència de Des. Local de Solsona i Cardona

El Servei Connectem (antic Dispositiu d’Inserció Sociolaboral) promou el foment de l’ocupabilitat de les persones en situació d’atur amb l’objectiu de fixar el talent en el territori i fomentar la igualtat d’oportunitats. Periòdicament ofereix accions formatives per millorar les competències d’aquests ciutadans en el procés de recerca de feina.

 CFAdults Solsonès Centre de Formació d’Adults del Solsonès

Des del Centre es vol donar resposta als diferents interessos formatius de les persones adultes, mitjançant els ensenyaments inicials, per a iniciar-se o aprofundir en el coneixement de determinats àmbits, l’educació secundària que condueix a l’obtenció d’una titulació i altres programes que no requereixen formació acadèmica ( la preparació per a les proves d’accés a cicles formatius de grau mitjà i de grau superior).

 cpnl25_vermell Servei Comarcal de Català del Solsonès

Dins les activitats d’aquest servei hi ha la d’oferir cursos de català en qualsevol dels nivells establerts pel Marc europeu comú de referència (MECR) per a la població adulta, amb opció a obtenir titulacions oficials. Forma part de la xarxa de serveis de català que el Consorci per a la Normalització Lingüística té arreu de Catalunya.

A continuació podeu trobar l’oferta formativa (cursos, postgraus, màsters) de les Universitats més properes a la comarca del Solsonès.

 universitat de Lleida  politècnica del manresa
 uvic  fub

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s