Ofertes de feina en línia

A continuació pots trobar un llistat de llocs web on trobar ofertes de feina, ja siguin d’àmbit comarcal, català o a nivell europeu.

Fes clic sobre el nom/títol per accedir a la web.

SOLSONÈS I COMARQUES VEÏNES

Borsa de Treball SetelsisBorsa de treball des de la que s’ofereixen ofertes de feina a la comBorsa_de_treball_SETELSISarca del Solsonès o de les comarques veïnes.
Servei ConnectemDifusió_Web_2

Servei de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona que connecta les empreses amb professionals que busquen feina i millor s’adeqüen a les seves necessitats. S’hi pot contactar per correu electrònic a serveiconnectem@adlsolcar.cat. A través del Facebook s’informa de les activitats que s’organitzen i també es pengen regularment ofertes de feina.

Busco o ofereixo feina a Solsona   Iniciativa popular que mitjançant la xarxa social Facebook, s’informa d’ofertes de feina de la comarca del Solsonès o de comarques pròximes.
BICAT (Borsa Interterritorial Activa de Treball)bicatBorsa de treball que recull de ofertes de feina de la comarca de l’Alt Urgell i de les comarques pròximes.
Tauler d’Ofertes de Treball (TOT) de la SegarraRecull d’ofertes de feina de la comarca de la Segarra i comarques veïnes.

CATALUNYA

Feina Activalogo feina ActivaPortal de la Generalitat de Catalunya on es publiquen les ofertes de treball registrades al SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya).
Oficina Jove de Treballoficinia jove de treballBorsa de treball de la Direcció General de Joventut. Les ofertes publicades estan destinades a joves.
Xarxa de Serveis Locals d’Ocupació Servei de la Diputació de Barcelona que recull les ofertes de feina existents als municipis adherits a la xarxa.
Barcelona ActivaBarcelona Activa

Barcelona Activa és l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Barcelona, l’instrument per al disseny i execució de les seves polítiques d’ocupació i creació d’empreses. També publica ofertes de treball.

EUROPA

Servicio Público de Empleo Estatal SEPEEl Servicio Público de Empleo Estatal disposa d’un cercador d’ofertes de feina, tant a l’Estat espanyol com d’àmbit internacional.
Xarxa EuresRedEuresLa Xarxa Eures (European Employment Services) és una xarxa creada per la Comissió Europea, integrada per tots els serveis públics d’ocupació dels països de l’espai econòmic europeu. L’objectiu és fomentar l’intercanvi d’informació sobre els respectius mercats de treball.  S’hi poden trobar feines tècniques per les quals es demana una formació específica.
Borses de treball per internetA la xarxa existeixen nombroses borses de treball online. Algunes de les més conegudes són: Infofeina o Infojobs. En aquest enllaç trobaràs un llistat de les més dinàmiques.També existeixen Borses de treball per internet per treballar a l’estranger
Empreses de treball temporal (ETTS)Les ETT són empreses intermediàries que contracten treballadors i treballadores que després cedeixen als seus clients (empreses sol·licitants de personal). En aquest enllaç podràs trobar algunes de les ETTS de més renom, com per exemple: Randstad, Manpower o Adecco.
Empreses de selecció de personal

Un altre àmbit de treball és la funció pública, és a dir, formar part del personal que treballa al servei de l’Administració. Per accedir a una plaça fixa cal fer oposicions, unes proves d’accés que es convoquen quan s’ofereixen places. Les convocatòries les publiquen els diaris oficials de cada administració.

Si voleu més informació sobre els processos d’oposicions i ofertes de feina d’àmbit català, estatal o europeu, podeu fer-ho al següent enllaç:

Treballar a l’administració

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s