Europa

A Europa hi ha un gran nombre d’entitats i institucions que organitzen cursos i formacions. A continuació podràs trobar un recull d’algunes de les entitats més representatives.

 Fes clic sobre el logotip de l’entitat/institució per  accedir a la seva web.

logo_uned Universidad Nacional de Educación a Distancia (UNED)

La UNED ofereix durant el curs formació universitària, postgraus, màsters i cursos. També cada estiu aquesta institució d’ensenyament a distància ofereix una varietat de cursos presencials a moltes de les seus que té per tot l’Estat espanyol.

 uimp2_color Universitat Internacional Menéndez y Pelayo

La Universidad Internacional Menéndez Pelayo és la més antiga i una de les més prestigioses de les institucions especialitzades en cursos d’estiu a l’Estat espanyol. Té una programació de cursos estiuencs, entre els mesos de juny i setembre. Els ponents i convidats sovint tenen un prestigi reconegut internacionalment.

 Marca Cursos d’Estiu de la Universidad Complutense de Madrid

Cada estiu la Universidad Complutense de Madrid proposa cursos, seminaris i conferències d’un gran nivell organitzats en blocs temàtics. Es fan durant el mes de juliol i van adreçats a l’alumnat universitari i graduat de tot arreu.

 spainexchange SpainExchange.com

Portal que ofereix serveis diversos per facilitar els intercanvis i l’educació internacional arreu del món. Inclou guíes de països, cercadors de centres per tipus d’estudi o per cursos i titulacions, recursos per a trobar allotjament i informació i taulells d’anuncis.

 ploteus Ploteus

Portal de la Comissió Europea sobre oportunitats d’aprenentatge a tot l’espai europeu. Inclou descripcions sobre els sistemes educatius de cada país, informació de tots els programes finançats per la Comissió i dades pràctiques per a anar a viure a fora.

 study abroad Study Abroad

Un portal imprescindible per a qui vulgui estudiar a l’estranger, amb tota mena de cursos i programes formatius, beques, consells i recomanacions i molts recursos més organitzats per temes i països. Inclou una guia amb recomanacions de salut, seguretat i altres informacions pràctiques per als viatges.

 summer Summer Universities

Al web de l’Associació Europea d’Estudiants pots informar-te del projecte “Summer Universities” que combina aspectes acadèmics, com classes per aprendre llengües estrangeres, amb diferents cursos tècnics passant per activitats multiculturals. Hi poden prendre part d’entre 12 a 50 joves de tot Europa. El ‘Summer Universities’ té una durada d’entre una i quatre setmanes.

D’altra banda, si vols aprendre un idioma en un país d’origen pot ser una gran experiència. Si vols pots inscriure’t en un dels programes d’immersió cultural o cursos d’idiomes intensius que s’organitzen durant tot l’any, i sobretot a l’estiu.

Aprendre idiomes a l’estranger

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s